Publicaties


Het geheim van de klare lijn

november 2017

Aan de vooravond van de zeventigste verjaardag van Joost Swarte, de meester van de klare lijn, komt uitgeverij De Zingende Zaag met een bibliofiele uitgave waarin allerlei (on)mogelijke lijnen en lijntjes een hoofdrol spelen: van Swartes klare lijn tot de Posadaïsche doodlijn van de Mexicaanse cartoonist José Guadalupe Posada. Op zoek naar het geheim van de klare lijn gooien de niet altijd nuchtere kapitein Moormann, een stripprofessor, een taalhistoricus, een fotograaf, een vormgever, dichters en schrijvers de trossen los. Ze bevaren hoge zeeën, raken verstrikt in de tentakels van angstaanjagende inktvissen en ontdekken het geheim uiteindelijk thuis op het vaste land in de bast van een heilige boom. Eind goed al goed. Want hoe duister de klare lijn soms ook is, de kwestie is de grote lijn te vinden zodat je met een paar krassen, strepen of woorden het essentiële zegt.

Bestel nu het geheim van de klare lijn

De snelste en goedkoopste wijze: Maak EUR 24,95 over op NL37 INGB 0004 7516 75 op naam van De Zingende Zaag in Haarlem onder vermelding van de boektitel. Vermeld uw naam en adres bij de omschrijving. Wij zenden u het boek zonder bijkomende kosten per omgaande toe.

Een tweede manier: U stuurt een e-mail naar info@dezingendezaag.com met vermelding van de boektitel en uw volledige naam en adres. Na ontvangst van uw bericht zenden wij u een factuur. Op deze factuur wordt een bedrag 2,50 euro voor verzendkosten in rekening gebracht. Na ontvangst van het bedrag verzenden wij het door u bestelde boek.

Intekenen op de reeks

Wilt u ook de volgende uitgaven van De Zingende Zaag ontvangen? U kunt per email intekenen op de reeks. U hoeft dan geen verzendkosten te betalen en krijgt als eerste uw exemplaar toegezonden. Voor meer informatie: info@dezingendezaag.com

Wilt u bestellen vanuit buiten Nederland? Informeer dan naar de verzendkosten.